02.09.2008

Jakt

Nå er det ikke lenge til jakten begynner! Først blir det nok hjort som skal felles! Magnar snakket om å reise til Kautokeino (!) Var litt gira på det. Er litt skeptisk til flytur på Zilva, hun liker ikke bilturer. Ligger ikke nedpå med hodet, så det blir ikke skikkelig avslapping. Da vi reiste til Trysil, la hun ikke hodet ned på teppet. Og det var en lang tur!

01.09.2008

Trening og Fjellfest

I det siste har vi hatt Zilva løs på turene våre på Varden. Dette har gått meget bra. Kontakten har vært god. Det er ikke alltid hun lystrer "sitt", på avstand, men hun stopper opp, og blir stående i ro til vi kommer.


Sist helg var vi på Fjellfest/10års jubileum på Skavlabu i Stølheimen. Kjempefint vær og god oppslutning, ca. 200 stk. Det ble servert spekemat, flattbrød og rømme. Underholdning med sang og musikk. Zilva trakk en del i linen, og ble "straffet" med "knebling". Da gikk hun fint! Det nytter ikke å gå i line med henne når hun plutselig rykker til og skal sjekke andre lukter langt utenom stien. Slettes ikke da vi hadde Emil med i meis.