02.05.2008

Utstillingstrening 3. og 4 mai

Denne helgen var vi på utstillingstrening på Laksevåg, med Marit Frøyland.
Her er bildene av Gordon setterne som var med:














Øverst er Karina m/Ronja,
Magnar m/Zilva og
Janne m/Emma.

Til venstre Robert m/Castor
og Bjarne m/Hera



Hadde 2 fine dager med trening, og det var lærerikt og kjekt! Det var god framgang på hundene, (på oss selv og!) Etter trening fikk de som ønsket det, klippet hundene. Det var ganske stor forskjell på "før" og "etter" klipp. Takk til Marit!

29.04.2008

Vardetur nr. 280 siden mai 2007

I dag dro vi oppover i mildt, nydelig vær. Trente litt på lineføring. Det gikk bra. Ellers venter hun rolig oppe på steinene når jeg "klatrer". Som vanlig må hun "sjekke" litt før stien bort til skaret. Der satt det fugl for noen uker siden. Ellers gikk turen greit, hun satt fint, og hadde kontakt før hun fikk begynne å gå igjen. På nedturen gikk hun "bak" på det bratteste. I ettermiddag har vi trent på å holde bukken. Hun liker ikke dette, men holder til jeg sier takk. Får lukte på en rype som belønning.

Bytur

I går var vi på tur til by'n. Det var tannlegen som fikk besøk. Jeg ble fort ferdig, og mens vi ventet, gikk turen ut i Nordnesparken. Zilva var ganske oppgiret, 2. gang hun var der.

Masse folk, en del hunder og fugl! Duene gikk og spankulerte i parken, og dette var en ny opplevelse. Hun fòr ikke etter dem, virket mer forundret over at de ikke fløy vekk. Av alt dette slevet hun litt, kanskje ikke rart. Det er ikke hver dag en er i by'n!